Kontakta Wiff

Box 41 | 780 67 Sälen | info@wiff.se

Niklas Wahlström

+46 (0)70 314 59 06  |  niklas@wiff.se

Niklas är född och uppväxt i Strömsbro Gävle. Skidåkningen lockade honom till fjällvärlden där han började säsongsjobba som skidlärare 1987 i Lindvallen Sälen. Han fastnade kvar i fjällvärlden och har startat upp och drivit ett flertal företag inom besöksnäringen. Numera jobbar Niklas med fastighets- och företagsinvesteringar och som konsult inom marknad/försäljning och affärsutveckling.

Niklas är Certifierad Styrelseledamot via StyrelseAkademien och är medlem i flera nätverk för affärsänglar och investerare som t.ex. Connect Sverige, Almi Invest, Invono och Qalora.

Anja Wahlström

+46 (0)70 398 35 54  |  anja@wiff.se

Anja är en tvättäkta Ö-bo från Styrsö i Göteborgs skärgård som flyttade till fjällen på grund av skidåkarintresset. Efter några år i Sälen jobbade hon också en period i Norska Hemsedal. Anja har startat upp och drivit flera företag bl.a. inom skidskola, aktiviteter, events, konferens och sportshop.

Anja jobbar numera med bl.a. fastigheter, investeringar och med några andra spännande uppdrag. Anja är Certifierad Styrelseledamot via StyrelseAkademien och är utbildad inom både fastighetsvärdering, ekonomi, bank och pedagogik med inriktning mot entreprenörskap, turism och event/konferens.